top of page
SL_FP_GIF_4.gif
SL

Omväg

När Stockholm Stad bygger om i centrum under sommaren vill SL uppmana sina resenärer att upptäcka områden utanför stadskärnan. Men vi reser sällan till platser vi saknar relation till. Istället låter vi de okända hållplatserna susa förbi och hoppar av någonstans där vi har minnen, upplevelser, historier, eller någon kompis som bor. Men att ta del av någon annans relation till en plats är också att bygga sin egen.

Därför tog vi fram SL Omväg – en poddlösning i SL-appen som öppnar dörrarna för att upptäcka nya områden i staden tillsammans med bekanta röster i lurarna. Gå på minnesvandring i Sundbyberg med Oskar Linnros eller hör Petra Mede berätta om nära-döden-upplevelsen i Sickla. Avsnitten är platslåsta och användaren hittar dem med hjälp av SL-appen och utmarkerade skyltar runt om i staden.

Print
mockup2.jpg
mockup1.jpg
Animation2.gif
SL-appen
Apputveckling

I SL-appen har vi lagt till kategorin "SL omväg".
Där hittar användaren vilka poddavsnitt som är tillgängliga att ladda ner och var de andra poddarna finns. Spela Videon för en guidad tur i appen!

Enhet2.jpg
Skyltar på stan

Platserna där poddarna finns tillgängliga märks ut skyltar, både vid tunnelbana och andra platser. De är menade både som markörer för poddarna, men också i marknadsföringssyfte, så att de som missat print-annonseringen också 
kan ta del av kampanjen.

Enhet1.jpg
bottom of page